Webcams og Chromecast plus meget andet til børn og familier


posted in: Diverse | 0

Her kigger vi lidt Av-Cables.dk og deres stærke udvalg, som også kommer børnefamilier til gode. De sælger f.eks. webcams online, og Chromecast er også uundværlig for familien, der ønsker god lørdagsunderholdning. På www.av-cables.dk bliver du også budt på tusindvis af andre produkter. Lad være med at misse dette sortiment!

Av-Cables.dk

Billige kvalitets webcams fra Logitech og Hama

Førhen var webcams lidt en gimmick. Sådan er det dog ikke i dag. Et webcam bruges til professionel kontakt i det globale erhvervsliv. De bruges dog også til at skabe sammenhængskraft i familier, når man ikke er samlet under det samme tag. De er en glimrende måde for bedsteforældrene at se deres børnebørn med jævne mellemrum. Hvis du kigger efter et webcam, så overvej først, hvor meget du har brug for. Hvis kvaliteten ikke er så vigtig, og du er okay med et 480p billede, så er der penge at spare. Av-Cables.dk sælger også fra ledende mærker. Sandberg og Logitech er inkluderet samt Hama og LogiLink. Du finder webcams på 720p og 1080p, der bl.a. kan bruges til streaming på Twitch. Køb også webkameraer med indbygget mikrofon. Der er masser af modeller i sortimentet. Hos Av-Cables.dk har de valgt at tilbyde prisgaranti. Hvis du køber et webcam på hjemmesiden, får du dag til dag-levering og andre fordele, der står nærmere beskrevet på deres hjemmeside.

Chromecast er et smart lille apparat til familien – se mere hos Av-Cables.dk

Chromecast er uundværlig i den moderne familie. Skal barnet se en ungdomsfilm på det store fjernsyn? Så kan han eller hun tage sin computer frem og åbne en streamingtjeneste som f.eks. Disney+ eller Netflix. Computeren tilkobles så Chromecast, der er HDMI-tilsluttet TV’et. Så er forbindelsen skabt, og den gode film eller serie kan ses på det store fjernsyn. Det er dog ikke kun muligt at bruge Chromecast med PC. Benyt den også med smartphone eller tablet fra alle mærker. Se tilbuddene på Chromecast og webcams fra forskellige kvalitetsmærker, og find ud af, hvorfor der er flere og flere her i landet, som køber jævnligt på www.av-cables.dk.