Sut med navn til dit barn? Tjek BIBS, Philips Avent navnesutter og flere mærker ud


posted in: Babyudstyr | 0

Navnesutten er de første på markedet til at forhandle sutter med indgraveret navn! Denne innovative idé betyder, at du aldrig mere behøver at bekymre dig om forbyttede eller forsvunde sutter. Find for eksempel en fin Philips Avent navnesut, der passer babyer helt fra 0-6 måneder.

Sunde Philips Avent navnesutter til alle børn

Hos Navnesutten finder du en Philips Avent navnesut i flere forskellige størrelser. En Philips Avent navnesut fås til babyer helt fra 0-6 måneder eller 6+ måneder, sådan at alle kan være med. Alle deres fine modeller er inspireret af naturen, og derfor designet til at berolige din baby helt naturligt. Dette gør dem perfekte når din baby har brug for at føle sig tryg eller bare har brug for en smule trøst, hvis noget er gået lidt skævt. Ligeledes er alle modeller af en Philips Avent navnesut fremstillet i lækre og holdbare materialer, der gør at dit barns følsomme hud kan ånde, samt at huden omkring munden forbliver tør. Suttehovedet på en Philips Avent navnesut er desuden udformet sådan, at dit barns bid udvikles bedst muligt. Vælger du derfor at investere i en Philips Avent navnesut, kan du vide dig sikker på ortodontiske sutter, der både trøster din baby og hjælper på deres videre udvikling.

Bestil skønne sutter med navn fra Navnesutten

En sut med navn fra Navnesutten er derfor en god idé på mange forskellige måder. Det store udvalg af anerkendte mærker, der forhandles på www.navnesutten.dk tager nemlig alle hånd om hygiejne og dit barns ortodontiske udvikling, samtidigt med at de undgår uhensigtsmæssige materialer og produktionsmetoder. Udover dette, er en sut med navn dog praktisk, idet dit barn ikke lige så let mister deres sut igen. En sut med navn er nemlig let at genkende, sådan at du som forældre ikke pludseligt finder ud af, at dit barn har et andet barns sut i munden når I er kommet hjem fra børnehaven. Dette er nemlig både uhygiejnisk og upraktisk i forhold til at få byttet sutterne tilbage igen. Med Navnesutten kan dig og dit barn altid få fat på en fin sut med navn, sådan at alle kan se lige netop hvilken sut, der er jeres! En anden fordel ved at købe en sut med navn fra Navnesutten er deres fokus på bæredygtighed. Navnesutten vil nemlig gerne passe på dine børns fremtid og bruger derfor altid pakkeposer, som er fremstillet af 100% genbrugsplast, samt prøver at holde emballageforbruget på et minimum.

Læs mere om de mange fordele ved en sut med navn på www.navnesutten.dk, hvor du også kan finde kontaktoplysninger på et kundeserviceteam, der hellere end gerne besvarer dine spørgsmål.