• MiniE

Stofble på tilbud – bestil økologiske stofbind online hos MiniE


posted in: Babyudstyr | 0

Er du på udkig efter en stofble på tilbud eller økologiske stofbind, så er MiniE det rette sted for dig. Besøg dem her minie.dk og find deres spændende shop med gode tilbudsprodukter til dig og dit barn, som kan skabe sunde rammer omkring hverdagen.

Stofble på tilbud – find bedre tilbud på minie.dk

MiniE er en shop, som går op i miljøvenlige produkter til dig og din baby. De har samlet gode tilbud på produkter, der alle har fokus på miljøvenlige fremstillingsprocesser. Ønsker du for eksempel at anvende genanvendelige bleer, så finder du stofbleer på tilbud, som let kan vaskes og bruges igen. Det kan du for eksempel gøre med stofble på tilbud fra EcoPosh. Deres bleer er fremstillet af bambus, bomuld og vandflasker. Det er derfor en ble som giver dig mulighed for at genanvende dem i hverdagen og samtidig passe på miljøet. Klik her minie.dk og vælg den stofble på tilbud fra EcoPosh, som passer til dit barns alder.

Økologiske stofbind – et godt valg

Ønsker du at passe på miljøet ved at bruge genanvendelige bind, så har MiniE samlet et godt udvalg af økologiske stofbind fra anerkendte mærker. Her finder du for eksempel de populære økologiske stofbind fra Imse Vimse. Imse Vimse har skabt en serie af økologiske stofbind, som er super dejlige at have på. Deres bind er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, hvilket gør, at de er meget behagelige at have på. Desuden er der ikke tilsat syntetisk parfume, som tit findes i de traditionelle engangsbind. Klik her minie.dk og læs mere om de økologiske stofbind fra Imse Vimse.
Skab en sund hverdag med stofble tilbud fra EcoPosh og økologiske stofbind fra Imse Vimse hos MiniE. Besøg dem her minie.dk og find inspiration i deres gode tilbud på miljøvenlige produkter, så du kan passe på naturen i en travl hverdag.