• Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Stå stærkere i sager om børn og samvær med en familieretsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik


posted in: Diverse | 0

Med en specialiseret og dygtig familieretsadvokat eller en advokat i børn og samvær ved din side, kan du være sikker på at både dine og dine børns rettigheder bliver imødekommet. Bliver du derfor involveret i en skilsmissesag eller en sag om børn og samvær, så kontakt Advokatfirmaet Strauss & Garlik allerede i dag.

En familieretsadvokat fra Danmarks stærkeste team

Familieret er mange ting, men uanset om dig og din familie bliver involveret i en sag om forældremyndighed, bopæl, samvær eller tvangsfjernelse, står Advokatfirmaet Strauss & Garlik klar til at hjælpe. Hos dem har du nemlig adgang til et erfarent team af professionelle advokater, der rummer både en familieretsadvokat og advokater med speciale i børn og samvær. Uanset hvilke aspekter af lovgivningen din sag vedrører, kan du dermed få kvalificeret advokatbistand fra deres team. Ikke nok med det så finder du hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik også Danmarks stærkeste team af familieretsadvokater, hvilket naturligvis sikrer, at du står stærkere i din sag.

Erfaren advokat med speciale i børn og samvær

Uanset om din sag skal behandles i Familieretshuset, i Familieretten, hos kommunen eller hos øvrige domstole, så finder du hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik altid den rette assistance. Tag derfor kontakt til det dygtige team allerede i dag, hvis du står overfor en familieretssag. Du får tilknyttet en særligt egnet advokat med speciale i f.eks. børn og samvær eller generelt familieret, men resten af teamet står naturligvis også bag dig under sagens forløb. Selvom du får tilknyttet en advokat i børn og samvær, betyder det derfor ikke, at du ikke kan trække på alle de andre kompetencer Advokatfirmaet Strauss & Garlik tilbyder.

På samvaersadvokaten.dk kan du læse meget mere om Advokatfirmaet Strauss & Garlik, deres dygtige team, og hvad de kan gøre for dig. Uanset om foretrækker at have en familieretsadvokat eller en advokat i børn og samvær ved din side, står du stærkere i samarbejde med dem.