Søde sovebamser og natlamper


posted in: Interiør | 0

Happykids er en stor, online forhandler af alt, hvad der har med børneværelset at gøre. Her finder du lige det, du har brug for, og du er altid garanteret gode priser og høj kvalitet. Se mere til alle produkterne her.

Sovebamser

Nattetid kan være en skræmmende tid for mange børn. Der bliver pludselig mørkt på værelset, og der er helt stille i huset. Fantasien løber frit afsted i mørket, og det er ikke godt at vide, hvad der findes af store og ækle monstre inde i skavet eller under sengen. Derfor har mange børn svært ved at falde til ro om aftenen, og mor og far må hidkaldes op til flere gange, hvilket er skidt for både barnet og forældrenes søvnskema. Dette ved Happykids alt om, og derfor tilbyder de et stort udvalg af sovebamser, som kan hjælpe barnet med at sove om aftenen. En sød sovebamse giver barnet en følelse af sikkerhed og ro om aftenen, som kommer alle parter til gode, når der skal soves. Happykids har et stort udvalg af sovebamser i mange forskellige farver og former. Gå til hjemmesiden og se de mange søde sovebamser.

Natlamper

En anden ting, som kan hjælpe barnet med at bekæmpe de onde monstre, der kommer frem i nattens mærke, er en natlampe. Natlamper kaster et svagt lys i børneværelset om natten, som er svagt nok til, at man kan falde i søvn for det, men stærkt nok til, at barnet føler sig tryg og sikker under natlampen. Happykids’ udvalg af natlamper kommer fra de to mærker Cloud B og Reer, og udvalget indeholder alle de bedste natlamper, disse to mærker har. Med en klassisk vågelampe fra Reer eller Cloud B, vil barnet kalde meget mindre på mor og far om natten. Natlamperne kommer i forskellige modeller efter behov og ønske, så der er plads til variation og forskellige situationer. Happykids’ natlamper er designet efter nogle søde motiver, som er med til at skabe en hyggelig og tryg atmosfære på barneværelset. Sig farvel til søvnløse nætter med natlamper fra Reer og Cloud B, som kan ses hos Happykids lige her. Du skal med andre ord handle hos Happykids, hvis du gerne vil hjælpe dit barn til at få en stabil og tryg nat uden kalden på mor og far eller gråd og gennemsvedte dyner. Se mere til det store udvalg her.