Sjove og søde håndtegnede navneplakater til børneværelset


posted in: Legetøj | 0

Mangler du flotte og søde dekorationer til børneværelset? Børn har brug for et helle, hvor de både kan lege, udforske og vælte legesagerne ud på gulvet. Derfor bør børneværelset også være indrettet, så de mindste har rig mulighed for at udfolde deres skøre og sjove fantasi.

Hvis du skal indrette et børneværelse eller finde en god gave til barnet, der lige er flyttet ind på sit helt eget værelse, så bør du overveje de søde og sjove håndtegnede navneplakater fra Et Lille Atelier.

Derfor bør du overveje navneplakater til børneværelset

Barnets navn er personligt, og der er ingen tvivl om, at det betyder noget for de mindste, når de anerkendes. Med en navneplakat kan du understrege barnets identitet og sikre, at de føler, at værelset er helt deres eget, når plakaten pryder væggene.

Med udvalget af skønne navneplakater og andre plakater til børneværelset fra Et Lille Atelier er det nemt at finde eksempelvis barnets yndlingsdyr eller det dyr, der matcher barnets forbogstav.

Navneplakater kan være med til at understrege, at børneværelset tilhører barnet. Plakaten kan både hænge uden på døren, eller du kan komme den i glas og ramme på væggen. Barnet vil have et personligt forhold til plakaten, og de voksne vil også sætte pris på de søde og finurlige håndtegnede figurer.

Navneplakat: Den perfekte gaveidé

Der er mange gode grunde til, at du bør overveje en navneplakat, når du skal finde en personlig og sød gave til et barn. Navneplakaterne fra Et Lille Atelier kommer i et utal af motiver, der printes med barnets unikke navn og fødselsdag. Derfor er det en helt personlig gave, som barnet kan holde ved gennem hele livet.

Navneplakater og fødselsplakater er perfekte på dåbsdagen, som fødselsdagsgave eller i forbindelse med, at barnet får dit helt eget værelse. Er barnet lige startet i skole, kan du også overveje en flot ABC plakat, der kan hjælpe barnet med at få styr på alfabetet.

Find håndtegnede plakater til børneværelset fra Et Lille Atelier

Webshoppen Et Lille Atelier er drevet af Christina Wiboltt Norup, der er kunstner. Med udgangspunkt i hendes helt personlige streg fortolker hun skønne motiver med blyant og akvarel. De håndtegnede fødsels-, ABC- og navneplakater er ikke kun for de mindste, for motiverne drager både børn og voksne med deres unikke karakterer.

Dyk ned i universet af skønne børneplakater hos Et Lille Atelier, når du skal bruge flotte dekorationer til børneværelset.