• Schwarz Senge

Sengerammer og senge til unge og voksne


posted in: Interiør | 0

Uanset om man er barn, voksen eller teenager, fortjener man selvfølgelig at sove godt. Især i de yngre år, hvor man vokser meget, er det yderst vigtigt at tænke på søvnen. Hos Schwarz Senge sælger de senge, skummadrasser, sengerammer m.m. til voksne såvel som til børn og dem midtimellem. Der kan nævnes mærker som Jensen Beds, Schramm, Carpe Diem og Dunlopillo, du også kan læse mere om på schwarz.dk.

Jensen Beds kvalitets senge online

Bestil fra Jensen Beds, hvis du ønsker flot design og høj kvalitet. Uanset om det er til voksen eller teenager, er Jensen Beds et stærkt mærke, du bør tage et kig på. Klik ind forbi www.schwarz.dk nu, og læs om producenten, og hvis du er heldig, finder du tilbud på kontinentalsenge, elevationssenge etc. fra fabrikanten. En madras fra Jensen Beds er i særklasse, og det kan man så sandelig også sige om deres komplette senge. Du får løsninger i flot håndværk hos denne skandinaviske sengeproducent fra Svelvik. Besøg også Schwarz Senge på Østerbro, hvis du vil prøve en seng fra Jensen Beds på egen krop, og få en gratis rygtest.

Schwarz Senge tilbyder sengerammer til junior og voksen

Bestil også sengerammer direkte online eller i København Ø. Denne kategori byder i den grad også på kvalitetsdygtige og anerkendte producenter, som du sikkert også har hørt om før. Det kan nævnes, at de hos Schwarz Senge sælger sengerammer fra Getama, Re Beds og Kaagaard. Villy Nørgård, Schramm og Selecta er også leverandører, der er anerkendt for deres sengerammer i bedste kvalitet. En god sengeramme er selvfølgelig ikke noget, man kommer uden om, da den skal bære alle de øvre lag. Det skal for en god ordens skyld understreges, at man aldrig bør gå ned på kvaliteten her! Hvis du er lidt grøn, når det kommer til sengerammer, så tøv ikke med at kontakte Schwarz Senge, der også har soveværelsesprodukter til børnesengen.

Læs videre på schwarz.dk, hvor du finder mærker som Re Beds, Jensen Beds og Carpe Diem samt produkter som sengerammer, skummadrasser og lamelbunde til børn plus voksne.