Sådan kan du få dit barn til at motionere mere


posted in: Tøj | 0

Vil du også gerne have et barn, som motionerer mere? Så er du bestemt ikke den eneste. Der er mange forældre derude, som ikke altid synes, at deres børn får nok motion. Men det er der heldigvis nogle få ting, du kan gøre, så barnet igen får lyst til at dyrke motion. Læs med her i denne artikel og find inspirationen – f.eks. med løbe trøjer fra Neutral, som forhandles hos Fair Tee.

Nyt og lækkert tøj til at træne i: Løbe trøjer fra Neutral

Det første du kan gøre for at få dit barn til at motionere mere er at få barnet til at vælge noget nyt og lækkert tøj til at træne i. Det kan f.eks. være løbe trøjer fra Neutral. Dem kan du find hos fairtee.dk her. Her er det især vigtigt, at det er barnet selv, som vælger de nye løbe trøjer fra Neutral, som de gerne vil have. Så bliver barnet nemlig motiveret gennem deres valg af tøj til at få mere motion – præcis ligesom du ville, hvis du fik noget nyt og lækkert økologisk sportstøj.

Lav sport og motion til en leg

Det andet du kan gøre for at få dit barn til at motionere mere, udover de smarte løbe trøjer fra Neutral, er at lave sport og motion til en leg. Find noget, som barnet faktisk synes er sjovt. Hvis barnet virkelig ikke kan lide fodbold, så er der absolut ingen grund til, at barnet skal tvinges til netop den sportsgren. Så er det meget bedre for barnets glæde og sundhed, at han eller hun faktisk dyrker den motion, han eller hun synes er spændende. Der findes mange fede sportsgrene og former for motion derude. Prøv nogle forskellige af sammen med barnet – og så bliver legen selvfølgelig endnu bedre med en smart løbe trøje fra Neutral.

Vær sammen med barnet til motionen

Det tredje du kan gøre for at få dit barn til at motionere mere er at være sammen med barnet til motionen. Det er bare meget sjovere, når mor eller far er med, når man er ude og dyrke motion. Hvis barnet kan lide at løbe eller cykle, hvorfor så ikke løbe og cykle en tur sammen med barnet. Jo jo, måske får du ikke pulsen op på samme måde, som hvis du selv var ude at løbe eller cykle, men du får vigtig kvalitetstid med barnet, og barnet (og dig) får vigtig motion – måske iført løbe trøjer fra Neutral?