• Bræt og Brikker

Puslespil, selskabsspil m.m. til børn, unge og de lidt ældre


posted in: Legetøj | 0

Køb puslespil, selskabsspil osv. på braetogbrikker.dk, der er en af DK’s ledende webshops, når det kommer til hyggelige, magiske og udfordrende spil. Der er selvfølgelig også masser af børnespil at vælge fra.

Stort udvalg af puslespil på braetogbrikker.dk

Bræt og Brikker er landsdækkende med hele deres katalog. Uanset om du befinder dig i Hanstholm eller Greve, kan du købe udfordrende puslespil. Du finder også lidt mere lettilgængelige versioner med færre brikker og spændende modeller til barn og baby. For at gøre det hele lidt mere overskueligt for dig, så har de hos braetogbrikker.dk inddelt kataloget nøje efter antal brikker. Børnefamilier kan evt. starte med at kigge på puslespil med 0-150 brikker, der typisk kommer med spændende motiver, som børn elsker. Ønsker du i stedet for maksimal udfordring? Så klik ind på underkategorien med puslespil over 3.000 brikker. Regn dog ikke med, at du kan blive færdig på én aften!

Alt i selskabsspil inkl. Tacocat Spelled Backwards og Pick Your Poison

Det er sjovest, når barn såvel som teenager og voksen kan spille sammen. Der findes en række familiespil og selskabsspil, der er designet sådan, at alle kan have det lige fedt. Der er selvfølgelig også nogle selskabsspil, som er bedst egnet til unge mennesker. Denne gruppe har Bræt og Brikker også en masse af online. De forhandler spændende selskabsspil som Tacocat Spelled Backwards, Spyfest, Pick Your Poison og naturligvis klassiske Trivial Pursuit. Det er alle sammen spil, der kommer til at vække glade stunder og masser af grin, når de tages ud ad skuffen. Ring til alle vennerne, og inviter dem til en hyggeaften med selskabsspil. Hvad er mere dansk end det?

Som det fremgår, er Bræt og Brikker både førende inden for salg af puslespil og selskabsspil til hele familien. Der er underholdning, hvor de små kan være med, men også muligheder til de lidt ældre. Du finder serier som Monopoly, Catan, Varulv og Pokemon i det store spilkatalog.