Online forhandler af sengeheste


posted in: Interiør | 0

LIFETIME Kidsrooms er din online forhandler, når det kommer til køb af nye børnemøbler. Du kan f.eks. købe tilbehør som en sengehest, så barnet ikke falder ud, når det sover.

Sengehest

Med en sengehest kan du som forælder trygt lægge dig til at sove, da dit barn ikke kan falde ud af sengen. Det store udvalg af sengeheste som LIFETIME tilbyder, passer naturligvis til de senge, du kan købe der. Selvom sengene fås med forskellige sovehøjder, er det altid en god idé med en sengehest, da dit barn kan slå sig fra selv de mindste højder. De mange varianter af sengeheste der haves, sørger for, at du nok skal finde den sengehest, der passer ind i dit barns værelse. De haves f.eks. med sjove pirattemaer, prinsessetemaer, blomstertemaer og cirkustemaer. Designet er desuden børnevenligt, pænt og giver liv til børneværelset. Så hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn ikke falder ud af sengen, så husk at købe en sengehest når du køber en seng fra LIFETIME. Din online forhandler når det kommer til børnemøblering.

LIFETIME Kidsrooms

Hos LIFETIME kidsrooms kan du finde, alt det der skal til, for at børnene har det godt på værelset. Du finder børnesenge, senge tilbehør, børnemøbler, interiør, temaer og meget andet til børneværelset. Udvalget er stort, og kvaliteten af LIFETIME Kidsrooms’ produkter er altid i top. Det hænger bl.a. godt sammen med, at designet og håndværket er dansk. Hos LIFETIME Kidsrooms er der skruet ned for prisen og op for kvaliteten og sikkerheden. De senge som du kan købe er desuden lavet af det bedste nordskandinaviske fyrretræ. Alle de kompromisløse detaljer omkring sikkerhed, design og kvalitet, har kun kunnet lade sig gøre med 40 års erfaring som virksomhed inden for børnemøblering. Så hvis du er typen, der leder efter et godt stykke håndværk til børneværelset, uden at det skal være for dyrt, så køb det hos LIFETIME Kidsrooms.