Magsafe oplader og termisk smartphone kamera iblandt andet til familier forhandles hos Av-Cables.dk


posted in: Diverse | 0

Av-Cables.dk har alt i elektronik. Læs mere her om bl.a. den smarte Magsafe oplader samt om et termisk smartphone kamera.

Magsafe oplader til MacBook og andre mærker

Er din oplader til Mac gået i stykker? Det hænder jo desværre, men hos Av-Cables.dk kan du finde billige Magsafe opladere. En Magsafe oplader forbinder sig til enheden via en magnet og sidder på den måde løst men sikkert fast. Denne geniale opfindelse af Apple har været en redning for alle dem, der engang imellem snubler i deres opladerkabel. Med en Magsafe oplader kan du undgå at rive hele din MacBook med ned på gulvet, fordi magneten slipper ligeså let som den forbinder sig. Hvis du er nervøs for at snuble i kablet, så er det helt klart en Magsafe oplader, du skal købe til din computer. De fører selvfølgelig Apple modeller, men har også modeller med magnet fra andre mærker, som er kompatible med MacBook. Du kan også få en Magsafe oplader til din Acer eller HP computer, og der er i virkelig mange muligheder for, at du sikrer din computer fra uheldige ulykker. Læs meget mere om det store udvalg af Magsafe opladere til computere, som fører på siden www.av-cables.dk. De kan helt sikkert hjælpe dig med at finde præcis det, du skal bruge, hvad end du søger ny computer med oplader og det hele eller blot skal erstatte din slidte oplader.

Kom tæt på dyrelivet med termisk smartphone kamera

Av-Cables.dk fører også termisk smartphone kamera til iOS og Android. Der findes mange modeller i sortimentet i forskellige prisklasser, og det er jo den ultimative gadget til telefonen. Disse små modeller, som tilsluttes via ladeporten omdanner din smartphone til et professionelt termisk kamera. Det få dermed de karakteristiske blå farver for kolde elementer og mere gule, orange og til sidst røde for de varme legemer. Med et termisk kamera kan du bl.a. finde dyr i skoven, som du ikke kan se med det blotte øje. Der findes mange forskellige modeller og du kan helt sikkert finde den helt rette model til dine behov. Et termisk smartphone kamera er den sejeste gadget til personen, der har alt og en super god gaveidé. Søger du termisk smartphone kamera til varmeteknisk arbejde, så kig på FLIR one modellerne til både iPhone og Android. Med et termisk smartphone kamera kan du hurtigt finde dine varme- og fugtproblemer og få lappet og lukket hullerne. Find den helt rette model til dine behov på siden og vælg præcis det termiske smartphone kamera, der passer til dine behov. Det er uanset om du skal bruge det til jagt, varmeteknik eller blot som sej gadget til tage helt særlige billeder virkelig let med telefonen.