• Silkeprint

Luksus fotobøger i store og små udgaver fra Silkeprint


posted in: Diverse | 0

Silkeprint er et firma, der giver dig flere muligheder med billederne. Design hvad som helst vha. deres software, som giver dig hurtig adgang til et ocean af muligheder. En af de virkelig lækre løsninger er en luksus fotobog, som selvfølgelig er perfekt til de gode bryllupsbilleder og fotoerne fra barnedåb. Uanset om du ønsker en lille eller stor billedbog med de bedste fotografier fra din kollektion, kan silkeprint.dk med fordel benyttes.

Ønsker du en luksus fotobog til billederne fra barnedåb eller konfirmation?

Med en luksus fotobog får du først og fremmest et udsøgt print på noget rigtig godt papir. Selve siderne og indramningen er selvfølgelig også i særkaliber. Du vælger selv hvilken lædertype, bogryg og farve, du ønsker. Dernæst bliver din eksklusive fotobog skræddersyet i hånden. Derfor skal du tilregne lidt ekstra ventetid. Det er en fremragende idé at gemme de bedste minder i en luksus fotobog. Dette produkt er særligt tiltænkt bryllupsbilleder, men det er selvfølgelig også aktuelt til fotografierne fra barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, eller hvad du nu ellers har i tankerne. Der er selvfølgelig ingen begrænsninger på silkeprint.dk. En luksus fotobog kan fås i flere størrelser heriblandt 20×20, 25×25 og 40×40 centimeter. Det tager typisk op til 14 dage fra bestilling til levering.

Køb en stor billedbog billigt fra silkeprint.dk

En stor billedbog fra www.silkeprint.dk er perfekt til at gemme alle billederne fra dit barns tidlige år. Det er naturligvis en skøn gave til deres bedsteforældre, som kommer til at elske at kigge babybillederne igennem. Det er heldigvis gjort så let som muligt at bestille billedbøger hos Silkeprint. De er også nogle af de billigste på markedet. Køb både A4 og 20×20 cm billedbøger med blødt eller hårdt cover. Store og små billedbøger kan fås i liggende eller stående tilstand. Har du spørgsmål til bestilling og design af billedbøgerne? Du er velkommen til at spørge silkeprint.dk til råds, som glæder sig til at besvare dine spørgsmål. Gør noget specielt ud af de værdifulde fotografier fra dit barns og dit eget liv.