• BNA Boardshop

Longboards og trendy skatertøj fra HUF til unge/voksne hos BNA Boardshop


posted in: Diverse | 0

HUF er et rigtig lækkert mærke, der tilbyder caps. Det er især deres famøse snapbacks, som elskes af mange børn og voksne med en forkærlighed for skatertøj. Shortstops er også noget, som mærket er kendt for samt et væld af beklædningsgenstande. Leder du efter et longboard, skateboard, løbehjul eller rulleskøjter? Er det tid til at bestille fedt, street tøj til skolen og fritid? Så bør du handle hos BNA Boardshop.

HUF caps og beklædning i street design

Hos BNA Boardshop tilbydes de bedste kollektioner fra HUF, som har vundet en bred anerkendelse hos unge, men også voksne, der skater dagligt. Det er i dag et brand, som er fast inventar i skatermiljøet, og på bnaboardshop.dk er der inkluderet snapbacks, tees, hoodies og andet fra HUF. Spørger man mange i gademiljøet, så er HUF et af favoritmærkerne. Siden det blev stiftet i 2002, er det gået stærkt, men dets historie går faktisk længere tid tilbage. Grundlæggeren blev fanget af skatermiljøet i årtier før, og det resulterede i et brand, der stadigvæk hænger med – ja, meget mere end det. BNA Boardshop er leveringsdygtig med dine nye favorit T-shirts, hættetrøjer og kasketter fra HUF. Gå ikke glip af deres katalog!

Køb et longboard til dit barn eller dig selv via bnaboardshop.dk

Forestil dig at cruise på dit longboard langs Santa Monica og Venice Beach! BNA Boardshop har det perfekte longboard, uanset om du tager turen til Los Angeles eller Lemvig. Longboard-kulturen er også for alvor ved at slå rødder her i landet. Det er naturligvis en væsentlig anderledes skateroplevelse i forhold til det klassiske skateboard. Globe og Sector 9 er nogle af de førende brands. Det er også disse mærker, som du bl.a. kan finde i kataloget på bnaboardshop.dk. Vil du vide mere om longboards fra Sector 9, Globe etc.? Hos webshoppen kan du benytte dig af en smart hjælpefunktion, der kan efterkomme dine forespørgsler. Kigger du efter longboards eller en anden type skateboards? De sælger selvfølgelig også cruiserboards på bnaboardshop.dk, der også er i høj kurs. Skatertøj kan de ligeledes hjælpe med, især når det gælder HUF og Burton. Shop også rulleskøjter heriblandt de velkendte side-by-side fra diskotekerne og inliners til rampen (aggressive).