• Kelds Pølser

Lej en pølsevogn i Odder fra Kelds Pølser og få en ekstra god fest 


posted in: Festartikler | 0

De bedste fester serverer gode pølser og andet lækkert tilbehør, så der ikke er sultne gæster. Hos Kelds Pølser har de alt, du skal bruge, hvis du ønsker en god fest. Lej en pølsevogn i Odder, så du kan servere god natmad til konfirmationen, eller god og velkommen frokost til børnefødselsdagen.

Lej en pølsevogn i Odder til en ekstra god fest

Holder du fest i Odder, så er det en rigtig god ide, at leje en pølsevogn, der kan mætte sultne gæster. Lej en pølsevogn i Odder fra Kelds Pølser, og vær garanteret alt, du har brug for samt ekstra. De sørger altid for at levere i høj kvalitet, både når det kommer til service og mad. Er der snak om at leje en pølsevogn, så er det en god ide, at I har en ide om, hvad der skal serveres. Der er selvfølgelig pølser, som man aldrig kan gå fejl af. Er der nogle til festen, der ikke spiser svinekød, så er det endda muligt, at have kyllinge- og oksepølser. Pølser er dog langtfra det eneste, der kan serveres i en udlejet pølsevogn i Odder. Det er også muligt at bestille burgere af forskellige slag, sandwich og forskellige drikkevarer. Til en stor fest skal der selvfølgelig fadøl til, men sodavand og Cocio vil uden tvivl være et hit hos dem, der ikke drikker.

Bestil pølsevogn ad libitum til børnefødselsdagen

Er det en stor privatfest, der skal holdes, eller er det måske for virksomhedens sommerfest? Der er mulighed for at leje en pølsevogn i Odder, uanset hvornår på dagen den skal bruges. Når du lejer en pølsevogn, er det en god ide, at finde ud af, om det er noget I selv gider at stå med. I kan i stedet vælge en ad libitum løsning, hvor I lejer pølsevognen med personale, der serverer mad og drikkevarer i 2 timer. Der kan dermed spises og drikkes ligeså meget, og det klares af et venligt og professionelt personale, der har fuldt ud styr på, hvad de foretager sig. Det gør dermed også serveringen hurtigere, og I skal ikke tænke på, at der er nogen, der kommer til skade, når de står derinde. Det er uden tvivl en rigtig god løsning, hvis du bare gerne vil have en god og afslappet fest. Tag ind forbi www.kelds-polser.dk, hvis du har brug for at vide mere om deres udlejning af pølsevogn i Odder.

Kelds Pølser sørger for meget mere end blot udlejning af pølsevogn – det er en god stemning, høj kvalitet og professionelt personale.