Legebyen.dk har alt fra babylegetøj til Magna-Tiles


posted in: Babyudstyr | 0

Der er ikke noget mere fascinerende end at se, hvordan et barn udvikler sig den første tid, efter det er født. Det er her de blandt andet lærer at se, smage, føle og lugte, og hvor alle deres sanser rigtig får lov til at blive aktiveret. Barnet kan hjælpes godt på vej med det rigtige legetøj, og det er også derfor, de hos Legebyen.dk forhandler et bredt udvalg af babylegetøj specielt henvendt til de mindste i alderen 0 til 3 år. Derudover kan du hos Legebyen.dk også købe legetøj til større børn. De forhandler blandt andet det populære Magna-Tiles magnetlegetøj, som er yderst underholdende og egnet til børn fra 3 år og opefter.

Legebyen.dk

Stort udvalg af babylegetøj til de mindste

Legebyen.dk er kendt for at have et kæmpe udvalg af legetøj indenfor alle slags kategorier. Man vil altid gerne give sit barn og sin baby det bedste, og derfor finder du på www.legebyen.dk selvfølgelig også et stort udvalg af sikkert babylegetøj til de mindste. Du kan købe alt lige fra skumbolde og sanselegetøj til gåvogne, legetæpper og rangler. Babylegetøj er designet til at styrke barnets indlæringsevne, både psykisk og motorisk. Babylegetøj er også fremstillet, så det er sikkert for barnet at lege med. Her er der både tænkt bløde kanter, og at legetøjet består af så få dele så muligt, så baby hverken kommer til skade eller får noget i luftvejene. Se det store udvalg af babylegetøj inde på www.legebyen.dk.

Magna-Tiles – Sjovt og lærerigt magnetlegetøj

Det er ikke kun babylegetøj, du finder på www.legebyen.dk. De har også et bredt udvalg af legetøj til større børn, som Magna-Tiles, brætspil og dukker. Barnet udvikler sig gennem hele deres barndom, og det er derfor, selvom barnet bliver ældre, stadig en god idé at have fokus på indlæring, når der vælges legetøj. Magnetlegetøjet Magna-Tiles egner sig til børn i alderen 3 år og opefter og kan fås i mange spændende varianter. Du kan både få Magna-Tiles med dyr og figurer, i byggesæt eller med metropolis tema. Magna-Tiles magnetlegetøj kommer både med farvede og gennemsigtige brikker.