La Siesta og PIXIO – læs om børnelegetøj her!


posted in: Interiør | 0

Er du på udkig efter nyt spændende legetøj til dine børn, eller måske den helt rigtige måde at slappe af på, så bør du lægge vejen ind forbi www.legebyen.dk. De har et bredt udvalg af forskelligt legetøj og andet uundværligt tilbehør til hjemmet med børn. Du finder blandt andet La Siesta hængekøjer samt PIXIO legetøj.

Legebyen.dk

La Siesta har fremstillet hængekøjer, som hurtigt bliver uundværlige

Afslapning kan gøres på mange måder, men der vil uden tvivl være stor efterspørgsel på at bruge en god hængekøje. Du kan hos Legebyen.dk finde flotte og praktiske hængekøjer fra det spanske mærke La Siesta. På trods af navnet, der stammer fra den spanske middagsafslapning, kan La Siesta bruges på alle tidspunkter af døgnet. Du kan både hænge de flotte og praktiske La Siesta hængekøjer op indenfor og udenfor. Du kan finde en babyhængekøje, såvel som en hængekøje som alle kan bruge fra La Siesta. Det er derfor også en god ide, at du er sikker på, hvad der er bedst for jer i dit hjem. Tag ind forbi www.legebyen.dk, og find den helt rigtige hængekøje fra La Siesta.

PIXIO konstruktionslegetøj til gode priser online hos Legebyen.dk

Konstruktionslegetøj er sjovt for børn såvel som voksne, og tager du ind forbi Legebyen.dk, kan du finde det spændende PIXIO. Det er et dansk mærke, der laver konstruktionslegetøj med magneter. Det er meget små byggeklodser, der sammensættes med magnet. Det er derfor også vigtigt, at du holder PIXIO klodserne væk fra de helt små. Legebyen.dk anbefaler, at PIXIO kun anvendes af børn fra 6 år og opefter. Du kan finde PIXIO i hele 16 farver, så du kan få en spændende konstruktion, der ikke blot er fascinerende i design, men også i farverne. Det praktiske ved PIXIO er, at de kan være lærerige, men er stadig sjove at lege med. Det er derfor helt ideelt, at du tager ind forbi www.legebyen.dk, så du kan finde de rette PIXIO byggeklodser.