• HippoMini

HippoMini tilbyder bl.a. Beebot og digitale læringsmaterialer fra hjemmesiden af


posted in: Legetøj | 0

Er du på udkig efter digitale læringsmaterialer, så er der masser af muligheder med Beebot. Besøg HippoMini her www.hippomini.dk og læs mere om deres mange spændende tilbud, så du kan integrere den nyeste teknologi i din undervisning.

Beebot – en lærerig løsning

HippoMini er en fantastisk virksomhed, som har samlet et bredt udvalg af undervisningsmaterialer, der integrerer den nyeste teknologi og udvider elevernes forståelse for programmering og robotteknologi. Ønsker du for eksempel at have fokus på elevernes kompetencer inden for robotter, så finder du de populære Beebot hos HippoMini. Beebot er et skønt koncept, der giver masser af muligheder for at lære om programmering af robotter. De består af små gulvrobotter med et sødt design, som taler til børn. De små robotter har farvede knapper, som gør det nemt for børnene at gå til programmeringen. Klik ind her www.hippomini.dk og læs mere om Beebot, så du kan skabe et kreativt læringsmiljø med robotprogrammering.

Digitale læringsmaterialer med fokus på matematik

Er du på udkig efter digitale læringsmaterialer, som kan anvendes i matematikundervisningen, så har HippoMini samlet forskellige løsninger, der er lige til at gå i gang med. Her finder du blandt andet digitale læringsmaterialer, der lærer eleverne om tal og ligninger gennem sjove spil. Det kan du gøre med Play Osmo. Play Osmo er en sjov løsning, hvor iPad’en genkender objekter og former ved hjælp af kameraet og skaber en forbindelse mellem konkrete fysiske genstande og iPad’ens teknologi, hvilket giver børnene en kreativ tilgang til matematik og talforståelse. Klik ind her www.hippomini.dk og læs mere om Play Osmo og andre digitale undervisningsmaterialer.
Skab de bedste rammer for din undervisning med Beebot og andre digitale undervisningsmaterialer hos HippoMini. Besøg dem her www.hippomini.dk og find masser af muligheder for at integrere den nyeste teknologi i undervisningen, så eleverne kan udvikle deres kompetencer inden for teknologi og programmering.