Gode grunde til, at teenageren ønsker sig flere PlayStation Controllere


posted in: Legetøj | 0

Plager din teenager om at få en ny eller endnu en controller til sin Playstation 4 i fødselsdagsgave? Men har teenageren egentlig brug for en ny eller flere PS4 controllere? I denne artikel kan du læse mere om, hvad det er for nogle argumenter, der taler for, at det unge menneske kan få gavn af endnu en PS4 controller. Produktet kan forhandles hos Av-Cables.

PS4 controllere og PS5 controllere holder ikke evigt

Først og fremmest skal det nævnes, at en controller med tiden vil den blive slidt. Det kan være, at den pludselig ikke kan lade længere, at der opstår problemer med forbindelsen til PlayStation, eller at knapperne simpelthen sidder fast eller falder af. Du skal derfor ikke forvente, at en PS4 controller holder for evigt. Er der tekniske problemer med den, kan den ødelægge spiloplevelsen for din teenager. I så fald er det meget forståeligt, at han eller hun ønsker sig en ny PS4 controller.

Ekstra features

Der findes nyere PS4 controllere, som har flere funktioner end standardmodellen. En af disse funktioner er, at man kan få dem med en share-knap. Her kan din teenager med blot et enkelt klik dele sin skærm og oplevelse med vennerne. Hvem siger, at gaming ikke kan være noget, man har socialt sammen? Din teenager vil helt sikkert være enig i, at der er et socialt aspekt i at kunne dele sin skærm.

En anden funktion er en bevægelses censor. Denne aktiveres og vibrerer, mens barnet spiller. Det giver helt sikkert spiloplevelsen et ekstra løft. Det samme gør den funktion, hvor PS4 controlleren er udstyret med lysende striber, der skifter farve, mens man spiller. Disse farveskift sker alt efter, hvad der sker på skærmen. Super hyggelig stemning! En sidste feature, der bør fremhæves, er en PS4 controller med højtaler i. Dette gør kommunikationen med holdkammeraterne endnu nemmere.

PS4 controllere findes i mange smarte farver og i forskellige prislejer. Det samme gælder for PS5 controller. Der er de originale modeller, og så findes der også de uoriginale modeller, der er kompatible med henholdsvis Playstaion 4 og Playstation 5. Begge modeller findes både som trådløs udgave og med kabel. En fordel ved den trådløse udgave er, at barnet ikke kommer til at træde på en ledning, når spillet går vildt for sig. Til gengæld løber udgaven med kabel ikke tør for strøm.