• Dorch & Danola

Find et stort udvalg af værktøjer til trædrejning og en elhøvl i god kvaliet hos Dorch & Danola


posted in: Diverse | 0

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags værktøj til bl.a. trædrejning og mange andre spændende aktiviteter til både kreative børn og voksne. Læs mere om fx en elhøvl her.

Lær dit barn om trædrejning

Træarbejde er en glimrende kreativ udfoldelse, og det gælder også for børn, som faktisk ofte synes det er enormt spændende at kreere ting i træ, bl.a. møbler, knive, figurer, skåle, kasser eller helt andre ting. Der er mange forskellige metoder, som er ganske sikre for børn at arbejde med, og de skal selvfølgelig introduceres grundigt til værktøjet og arbejde under opsyn af en voksen. Bl.a. trædrejning er en spændende teknik, som er sjov for børn, fordi den giver lynhurtige resultater, som er meget synlige og helt sikkert vil imponere dem og deres forældre. Vis barnet, hvordan man drejer en skål på en drejebænk, og så skal du se spændende kreative udfoldelser. Trædrejning er en ældgammel teknik, som er over 5000 år gammel, og helt sikkert vil være noget for dit barn, hvis barnet kan lide at udfolde sig kreativt. Læs mere om trædrejning og værktøjet dertil på www.dorchdanola.dk.

Elhøvl fra anerkendte mærker

Dorch & Danola sælger værktøj i mange forskellige afskygninger til både professionelle og hobbyfolk. Der er mange forskellige slags elværktøj i butikken, som er godt at have derhjemme i værkstedet, hvis man er gør-det-selv-person. Bl.a. kan du finde mange forskellige gode elhøvle i sortimentet fra mærker som Bosch, Festool, Makita og Ferax. En elhøvl klarer det samme arbejde som en almindelige høvl, men med langt mindre anstrengelse og langt hurtigere. En elhøvl er et super værktøj, som også kan afrette træ, glatte og høvle. Der er mange forskellige gode modeller, og det er virkelig en god investering, hvis du fx arbejder med at bygge møbler eller andet snedkerarbejde. Du kan nok finde en elhøvl i din prisklasse i butikken, så tjek udvalget ud på dorchdanola.dk, hvor du kan se det store udvalg af elværktøj og helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Her er mange forskellige slags uundværlige redskaber til hobbyfolk og professionelle.