Find alt dit barn kunne have brug for på www.astaogalfred.dk


posted in: Babyudstyr | 0

Lige meget hvad man står og mangler til sin nyfødte baby, så kan det helt bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi Asta & Alfred. Her forhandles der nemlig de fineste ting til både små piger, små drenge og til nybagte forældre. Man kan blandt andet købe alt fra en DAY toilettaske til en Barnabe suttesnor. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Asta & Alfred

DAY toilettaske i flere forskellige designs

Hvad enten man har brug for en toilettaske, som man kan have sine egne ting i, eller man har brug for en lille toilettaske, som man kan have med i pusletasken, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Asta & Alfred. Her forhandles der blandt andet DAY toilettasker i forskellige størrelser og nuancer, som man enten kan benytte til sin egen kosmetik eller til de små ting i pusletasken, som ellers altid ligger og roder rundt i bunden af tasken. DAY toilettasker er elegante i designet og har en høj kvalitet, som gør, at de kan holde til at blive brugt og have med på farten hver dag. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af DAY toilettasker ved at kigge ind forbi Asta & Alfred på hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

Hold styr på sutten med en Barnabe suttesnor

Hvis man er forældre til en lille dreng eller en lille pige, så kender man formentlig også til det problem, at man er ude at gå med barnevognen, og pludselig så er barnets sut væk, når man har allermest brug for den. Med en suttesnor fra Barnabe kan man undgå, at barnet mister sutten, eller at man glemmer at få den med, når man tager af sted hjemmefra. En Barnabe suttesnor er nemlig ganske nem at sætte fast med en fin metalclips på barnets tøj, så man altid er sikker på, hvor man har sutten. Barnabe suttesnore fås hos Asta & Alfred i et væld af fine nuancer, så det burde helt sikkert være muligt at finde en, man godt kan lide. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at kigge ind forbi Asta & Alfred på hjemmesiden www.astaogalfred.dk.

På hjemmesiden www.astaogalfred.dk kan man købe de fineste ting til børn.