Er du på udkig efter Philips sutter eller MAM sutter med navn indgraveret? Så besøg navnesutten.dk


posted in: Babyudstyr | 0

Navnesutten indgraverer navne i dine yndlingssutter. Du kan finde både Philips sutter og MAM sutter med navn i butikken.

Navnesutten

Philips sutter garanterer høj kvalitet

Navnesutten har et stort udvalg af de bedste sutter fx Philips sutter, som de indgraverer navne og personlige budskaber i med laser. Det kan være smart med laserindgraveret navn på sutten, da man på den måde sparer sig selv for en del besvær med forsvundne sutter i vuggestuen og børnehaven. Det er selvfølgelig umuligt for pædagogerne og de ansatte i daginstitutionerne at holde styr på børnenes sutter i forskellige farver, men hvis der er navn på dem, så går det en del bedre. I sortimentet finder du et stort udvalg af Philips sutter, som i mange år har lavet virkelig gode sutter, som har den perfekte ergonomi for barnet. Du kan finde mange gode mærker i sortimentet, for udover Philips sutter sælger de også sutter fra bl.a. MAM, Baby-Nova, Nuby, Bibs etc. Hvis du søger gode navnesutter til dit barn, så bestil sutter fra de bedste mærker med indgraveret navn eller andet personligt budskab til dine børn.

Navnesutten forhandler også MAM sutter med navn

Navnesutten sælger kun BPA-fri sutter, som de indkøber fra de bedste brands og indgraverer navne i med laser efter bestilling. Søger du MAM sutter med navn, så har de også det. MAM er et godt mærke, som i snart 50 år har lavet sutter med hovedsæde i Østrig. Disse sutter designes i tæt samarbejde med tandlæger og læger og støtter barnets naturlige udvikling af gummer og tænder. Hvis du har ledt efter de gode og kendte MAM sutter med navn, så behøver du ikke lede mere. Der findes mange forskellige modeller i sortimentet, som du kan finde til gode priser. Læs mere om MAM sutter med navn på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde præcis det, du søger efter. Der er mange forskellige slags sutter med navn, som du kan bestille hjem til dit barn, så du slipper for forvirringen i vuggestuen med forsvundne og ombyttede sutter.