• HippoMini

Dine børn kan lære at redigere film med iPad Studio


posted in: Legetøj | 0

Du finder altid et spændende udvalg i lærerige værktøjer til skole og fritidsordning hos HippoMini, der gør det ekstra nemt at være kreativ. Blandt andet finder du diverse redskaber til iPad Studio.

Kom i gang med at optage med iPad Studio hos HippoMini

iPad Studio dækker over en bred vifte af redskaber, der kan forvandle en iPad om til et børnevenligt filmredskab. Det inkluderer blandt andet iOgrapher kit med tripod, rammer til iPad, greenscreens, linser og meget mere. Det anbefales at I selv går ind og tager et kig på de mange spændende varer, og bliver klogere på præcist hvor meget man kan opnå, når man bare har en iPad til at starte med.
Det er nemt at være kreativ, det gælder bare om at have de rigtige redskaber og en god ide. Den gode ide kan HippoMini desværre ikke rigtig hjælpe med. Men redskaberne, dem har de til gengæld masser af. Blandt andet inden for kategorien iPad Studio, hvor man som tidligere nævnt finder en masse spændende artikler, der kan berige skoledagen, og gøre det langt sjovere og ikke mindst nemt og praktisk at optage jeres egen film. Det er blot at kaste sig ud i det. Alle redskaber til iPad Studio du finder hos HippoMini er i fantastisk kvalitet, og har lang levetid. Desuden gør det store udvalg, at man næsten altid kan finde præcist hvad man har brug for. skulle I have spørgsmål vedrørende kreativ leg med iPad Studio, så er det med ikke at tøve, men straks kontakte kundeservice, hvor venlige og kyndige medarbejdere gerne besvarer små og store spørgsmål om at være kreativ med iPad Studio. Klik ind på www.hippomini.dk og se det store udvalg i iPad Studio produkter. Der er masser af sjove varianter at vælge imellem, og det er den perfekte måde at komme i gang med at lave jeres egen film.