• Tessies

Bjergkrystal penduler til teenageværelset, køkkenet osv.


posted in: Interiør | 0

Find bl.a. penduler og bjergkrystaller hos Tessies. Du finder spirituelle og religiøse genstande til forskellige handlinger. De kan også blot benyttes som pynt i stuen, på børneværelset eller andre steder i hjemmet.

Fine penduler i mange sten og krystaller

Tessies tilbyder penduler i flotte materialer, som kan pynte smukt i dit hjem. Disse har spirituel betydning for mange, mens andre blot benytter dem som pyntegenstande. Penduler fås både i bjergkrystal, messing, ametyst, rosakvarts, træ og orgonit. De flotte penduler i sten og krystal fås til gode priser på tessies.dk, og de er perfekte til at sætte en god stemning på børneværelset, i køkkenet osv. Udsmyk sommerhuset eller kolonihavehuset med unikke penduler, eller placer dem i badeværelset. Tessies forhandler også disse i deres fysiske butik, hvor du kan få god service og også kigge på alle de andre ting. Køb et pendul på www.tessies.dk eller i København forretningen.

Bjergkrystal til børneværelset, opholdsstuen m.m. hos Tessies

Bjergkrystal kan fås på mange måder hos Tessies. Du kan købe dem som genstande eller blot for sig selv. Man siger, at bjergkrystaller beskytter særligt mod de negative vibrationer, imens de samtidig åbner op for gode energier. De yder måske beskyttelse mod vandstråling og jordstråling. Det er samtidig en populær arbejdskrystal, så hvorfor ikke prøve at ligge nogle af disse på dit kontorbord eller ved vindueskarmen i nærheden? Få yderligere info om bjergkrystaller på tessies.dk, og udsmyk teenageværelset, spisestuen, bryggerset m.m.

Hos Tessies hjælper de dig med at finde bjergkrystaller, også i form af et pendul. Køb denne krystaltype til gode priser via tessies.dk. Også sten som orgonit, rosakvarts og ametyst kan findes derinde samt et væld af muligheder i salvie, spray og røgelse. Bestil nøgleringe og forskellige halskæder med stjernetegn (Vædderen, Vandmanden osv.). Køb også englekort, tåringe, øreringe og ting inden for Feng Shui plus Hinduisme. Prøv også at se de pæne Buddha figurer, som fås i mange muligheder. Spændende tarotkort med flotte illustrationer er også at finde hos den kombinerede webshop og fysiske butik.