• Børnebiksen
  • Børnebiksen

Autostole fra Recaro og børnemøbler fra Sebra forhandles


posted in: Babyudstyr | 0

Hos Børnebiksen kan du finde et bredt udvalg af lækkert børnetøj til gode priser fra forskellige danske og udenlandske brands. Find bl.a. autostole fra Recaro og børnemøbler fra Sebra.

Autostole fra Recaro

Hos Børnebiksen sælges alt til børn og babyer. Her finder du både børne- og babytøj til gode priser, som er udvalgt på grund af den lækre og bløde kvalitet og de flotte designs. Du finder børnemøbler, tilbehør til børn og babyer, legetøj og meget mere. I sortimentet kan du også finde forskellige gode autostole fra Recaro, som helt sikkert vil kunne opfylde dine behov. Det er vigtigt at have en autostol, hvis man har små børn, for de sidder ikke sikkert nok på et almindeligt sæde i bilen. Med en autostol fra Recaro kan du få selen til at passe til dine børns størrelse, for uden en sådan stol, er selen alt for høj og stor til at være beskyttende for barnet i tilfælde af et uheld. Så når man har små børn, så skal man køre med autostol og hos Børnebiksen kan du finde et godt udvalg fra Recaro.

Børnemøbler fra Sebra

Hos Børnebiksen kan du finde et bredt udvalg af lækkert børnetøj, børnemøbler, legetøj og alt andet, hvad nybagte forældre skal bruge til hverdag. Der er mange forskellige mærker i sortimentet, som hver især udmærker sig på hver deres område, og de er nøje udvalgte på grund af deres kvalitetsbevidsthed. Bl.a. kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Sebra i sortimentet. Og hvad laver Sebra så? Tjaa… hvad laver de ikke? Sebra laver bl.a. mange forskellige børnemøbler i unik kvalitet, de laver legetøj, tøjbamser, puslespil til babyer, bøjler, ammepuder, puslepuder, lamper, hylder, tæpper, kopper og meget meget mere. De har nogle helt unikke designs, som er meget nordiske og super søde og børnevenlige med små fugle og andre søde dyr i naivistisk tegnestil. Sebra kan være en stor hjælp for forældrene, for de laver unikke designs, som vil glæde børnene og gøre hverdagen lettere for forældrene, og så er priserne endda helt fornuftige!