• Lille Kry

Alt i stofbind og hagesmækker med navn på lillekry.dk


posted in: Babyudstyr | 0

Er du på udkig efter smarte og miljørigtige løsninger til hverdagen, finder du dem hos Lille Kry. Sortimentet byder bl.a. på stofbind og hagesmækker med navn, som fås i høj kvalitet og til gode priser.

Lille Kry – Shop stofbind til kvinder

Der findes hos Lille Kry stofbind, som er smarte, hvis man døjer med kløe, kraftig blødning eller svamp, hvor de bløde materialer hjælper hertil. Et stofbind er ligeledes en miljøbevidst løsning, da det kan genanvendes, hvor det blot skal vaskes efter brug. De smarte stofbind kræver ingen store ændringer i hverdagen for at komme i gang med, der skal blot vaskes i stedet for at smides ud. Udvalget af forskellige stofbind hos Lille Kry er bredt, hvor man helt sikkert kan finde noget til alles smag og ønske. De forskellige stofbind findes hos Lille Kry i mange forskellige design og størrelser, efter behov og ønske. Klik ind på www.lillekry.dk og find de bedste løsninger for dig.

Få navnet på en hagesmæk – Så er der aldrig forvirring på institutionen

Man finder hos Lille Kry også fine hagesmækker med navn, som fås til børn. De smarte hagesmækker med navn kan bruges derhjemme eller i børnehaven, så barnet kan nyde dens mad, uden madrester og savl udover det hele. En hagesmæk med navn fås i gode og behagelige materialer, hvor de er fremstillet i blødt bomuld, samt et smart spærrelag som er vandafvisende. De fine hagesmækker med navn, findes i forskellige størrelser og design, alt efter hvilke ønsker og behov barnet har. Da der står navn på hagesmækken, er det også dejligt nemt at holde styr på barnets egen hagesmæk i børnehaven, så der ikke bliver byttet rundt. Man kan frit vælge hvilket navn eller tekst der skal stå på hagesmækken. Besøg www.lillekry.dk allerede i dag, hvis du søger nye og smarte løsninger, til hverdagen for dig eller dit barn.